|
Технології приготування продукції
Інформація про їжу та напої, про дієти та кулінарне мистецтво є вельми важливим елементом культури харчування. Технологія приготування напоїв, так само як і технологія приготування різних страв, завжди вважалася великим мистецтвом і вимагала високої майстерності, досвіду та знань. ТОВ «Тестіфуд» зуміло об'єднати в собі кращі традиції минулого та передові технології майбутнього.
В основі виробничої лінії ТОВ «Тестіфуд» лежать класичні, сучасні та народні рецепти національної кухні України, які найбільш прийнятні смаку українського споживача.
Для приготування супів, приправ і інших харчових концентратів використовуються, переважно, натуральні продукти. Технологи ТОВ «Тестіфуд» уникають включати до складу інгредієнтів концентрати та інші харчові домішки, здатні зашкодити здоров'ю покупців. Це підтверджується сертифіка-тами відповідності, держстандартами.
Продукція виробляється на сучасному устаткуванні, яке дозволяє максимально оптимізувати процес обробки сировини та досягнути найкращої якості виготовленої продукції.
|