|
Смакові приправи
ТМ "Чудова" пропонує Вашій увазі наступні приправи:
|
Смакова приправа куряча
Спеціально підібрана та чудово збалансована приправа надасть вашим стравам дивовижного смаку та аромату смаженої курки.
|
|
Смакова приправа грибна
Тим, хто не їсть м'яса, в період посту чи під час дієт, рекомендуємо спробувати страву з приправою «Чудова»™ грибна. Приправою добре заправляти овочеві салати, а стравам з грибами вона надає більш насиченого смаку та аромату.
|
|
Смакова приправа з беконом
Додаючи приправу «Чудова» ™ з беконом під час приготування супу, борщу, м'ясних блюд і салатів, Ви отримаєте більш повний та насичений смак з м'яким ароматом копченості.
|
Масса 1 пакетика приправи – 100 г.
Масса 1 ящика – 5 кг. У ящику - 50 пакетиків
Приправи — домішки до їжі, які впливають на її смакові якості. Зазвичай це свіжі або висушені частини пряно-ароматичних рослин, що містять пекучі (пряні) і леткі ароматичні речовини.
До приправ, також, відносять: деякі смакові домішки (глутамат натрія і ін.), соуси та готові до вживання продукти (кетчуп, гірчиця).
Здавна люди високо цінували здатність перетворювати прісну їжу на апетитну страву. Приправи, спеції і прянощі, за допомогою яких досягався цей дивовижний ефект, вважалися швидше аптекарськими, ніж кулінарними засобами. Прянощі і приправи купувалися за величезні гроші і зберігалися з особливою ретельністю. На Сході вміння змішувати різні прянощі в одну приправу дотепер вважається великим мистецтвом. Рецепти таких сумішей передаються з покоління в покоління як сімейні секрети.
Організовуючи виробництво харчових концентратів, фахівці торгової марки «Чудова» ™ ретельно вивчали способи приготування різних приправ з найвіддаленіших куточків світу, ознайомилися з відгуками кулінарів і оцінками експертів. Завдяки цьому були відібрані перевірені рецептури приправ «Чудова» ™.
Приправи «Чудова» ™ визначають смакову та ароматну гармонію страви. Впливаючи на смакові рецептори, приправи позитивно діють на травну систему, підсилюють апетит, покращують обмін речовин, сприяють створенню гарного настрою. Вони дозволяють по-новому подивитися на одну й ту ж страву та приготувати її з різними смаковими відтінками.
Радимо приготувати
Гарнір зі смаженої вермішелі
Розігріти на сковороді 100 р. олії і висипати на неї 400 р. вермішелі. Швидко перемішуючи, обсмажити вермішель впродовж 5-7 хвилин до бронзового кольору. Коли обсмажиться, влити гарячу воду, щоб покрити вермішель приблизно на 1 см., перемішати, накрити сковороду і тушити на повільному вогні 10-15 хвилин, час від часу перемішуючи. Потім розвести в невеликій кількості води 2-3 чайних ложки приправи «Чудова» ™, вилити у вермішель, перемішати, накрити кришкою і довести до готовності – це хвилини 3-4. Подавати до столу, поливши кетчупом з паприкою і посипавши зеленню.
Можна вживати вермішель як гарнір до гарячих м'ясних страв.
Склад: 400 р. вермішелі, 100 гр. олії, кетчуп з паприкою, зелень, приправа «Чудова» ™ за смаком.
Смажена молода картопля
Картоплю ретельно вимити і обсушити. Ковбаски нарізати шматочками завтовшки 3см. Цибулину почистити і розрізати на 8 частин. Стручки перцю помити, почистити від насіння та нарізати кубиками.
У невеликій товстостінній сковороді розігріти топлене масло і впродовж 5 хвилин обсмажувати в ньому картоплю. Додати кубики перцю, шматочки ковбасок і цибулю. Заправити приправою «Чудова»™ та, перемішуючи, смажити 15 хвилин.
На 4 порції:
500 р. дрібної молодої картоплі, 4 ковбаски для обсмажування, 4 цибулини, по одному червоному і жовтому солодкому перцю, 3 стол. ложки топленого масла, приправа «Чудова» ™ за смаком.
|